+31 6 25 05 00 60 info@pvcfloor.nl

Over PVCFloor – Bert Stegeman

PVC Floor aan de Woolderweg in Borne

Of je nu op zoek bent naar een vloer voor in je landelijke boerderij of een nieuwe vloer passend in je moderne woning; Bert Stegeman adviseert je graag. Ligt jouw voorkeur bij een visgraat of toch meer een natuurlijke beton-look. Bij PVC Floor heb je vele opties om je huis op te frissen. Een mooi interieur begint bij een goede basis. Erg bepalend is de kleur, het materiaal, de structuur, mat of glanzend oppervlak. Hoe kunnen we je helpen?

Bert Stegeman is al meer dan 15 jaar de stoffeerder in Twente. Met veel ervaring in woning en project stoffering kan Bert u fantastisch adviseren over de vloeren.

Bekijk onze vloeren

In onze showroom vind je een scala aan stalen PVC vloeren. Zo kun je goed zien en voelen welke vloer het best past in je woning. Na het uitzoeken van de perfecte vloer, bestellen we de vloer en komen we hem bij je leggen, inclusief het egaliseren en de afwerking. Hierdoor wordt de PVC vloer strak gelegd en kun jij optimaal genieten van de prachtige vloer in jullie woning.

 

Het egaliseren van een vloer is een van de belangrijkste onderdelen van het strak leggen. Een vlakke egale vloer vormt de basis tot een mooi resultaat. Vloeren worden het beste ge√ęgaliseerd volgens het PPI keurmerk en de normen van de vloerbedekking leveranciers. Er worden hoge eisen gesteld aan een vloer als ondergrond, en dat is natuurlijk terecht.

PVC Floor Bert Stegeman

Vakmanschap en kwaliteit

Wanneer je kies voor een PVC vloer van PVC Floor dan krijg je veel voordelen. Onze vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming, onderhoudsvriendelijk, geluidsdempend, duurzaam en geeft een natuurlijke uitstraling. Deze voordelen bieden onze vloeren; wat PVC Floor uniek maakt is de service. Je bent bij PVC Floor gegarandeerd van echt vakmanschap en kwaliteit. Bert Stegeman helpt je graag bij al je vragen over de perfecte PVC vloer. Stuur eens een bericht en je krijgt snel advies over de vloer die past bij jouw woonstijl. Op zaterdag kun je de vloeren bekijken in onze showroom. Maak wel even een afspraak voor de tijd.

Partners

Wij werken samen met verschillende leveranciers en interieuradviseurs

Huls Deco home Borne
Viva floors pvc vloeren
Gelasta vloeren

  Offerte aanvraag

  Naam *

  E-Mail *

  Telefoon/Mobiel *

  Adres + nr. *

  Postcode *

  Plaats *

  Opmerkingen: